Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)

pondelok, 25. máj 2015 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY a LIVERPOOL: Stredopoliar James Milner odmietol možnosť prestupu do Arsenalu a vyzerá to, že v budúcej sezóne sa oblečie do červeného dresu konkurenčného Liverpoolu. (Daily Star)   

MANCHESTER UNITED: Francúzske PSG by údajne rado získalo krídelníka Ángela Di Mariu, ktorý sa vo svojej prvej sezóne v drese Manchestru United viac menej trápil. 27-ročného rodáka z Rosaria zatiaľ chcú vyskúšať na ročné hosťovanie. (The Sun)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid sa gólmana Manchestru United Davida De Geu snaží získať okrem financií aj hráčskou kompenzáciou v podobe svojho brankára Keylora Navasa. (The Sun)

LIVERPOOL a ASTON VILLA: Liverpool už plánuje posilu do útoku pre budúcu sezónu. The Reds pripravujú ponuku vo výške 30 miliónov libier na Belgičana s africkými koreňmi Christiana Bentekeho z Aston Villy. (The Times)

SOUTHAMPTON: Útočník Charlie Austin zo zostupujúceho QPR sa ocitol v hľadáčiku Southamptonu. Ten je za anglického reprezentanta ochotný zaplatiť až 10 miliónov libier. (Daily Mirror)

ARSENAL: Héctor Bellerín podáva za Arsenal stabilne dobré výkony, čo ho vynieslo do pozornosti európskych klubov. Záujem o mladého 20-ročného španielskeho obrancu údajne hlási FC Barcelona, ktorá hľadá náhradu za Daniho Alvesa. (transfermarketweb.com)

HULL: Anglickú najvyššiu súťaž opúšťa minimálne na jeden rok Hull City. Tigers uhrali s  Manchestrom United bezgólovú remízu a odprevadia do nižšej súťaže Burnley a Queen 's Park Rangers. (transfermarketweb.com)

HULL: Hneď po definitíve zostupu prejavil 29-ročný chorvátsky útočník Nikica Jelavić vôľu klub opustiť a nájsť si angažmán v Premier League. (Daily Star)