Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)

pondelok, 25. máj 2015 06:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Nové dresy bude mať od budúcej sezóny Barcelona. Katalánsky celok bude mať prvýkrát vo svojej 115 –ročnej histórii na drese vodorovné pruhy. (football-espana.net)

FC BARCELONA:Héctor Bellerín podáva za Arsenal stabilne dobré výkony, čo ho vynieslo do pozornosti európskych klubov. Záujem o mladého 20-ročného španielskeho obrancu údajne hlási FC Barcelona, ktorá hľadá náhradu za Daniho Alvesa. (transfermarketweb.com)

REAL MADRID: Real Madrid sa gólmana Manchestru United Davida De Geu snaží získať okrem financií aj hráčskou kompenzáciou v podobe svojho brankára Keylora Navasa. (The Sun)

ATLÉTICO MADRID: Gökhan Töre patrí k oporám Beşiktaşu, no to už by však nemuselo platiť dlho. Podľa španielskych médií sa o služby ofenzívneho stredopoliara zaujíma Atlético Madrid, ktoré chce za jeho služby do Istanbulu poslať päť miliónov eur. (transfermarketweb.com)

VALENCIA: Brazílsky reprezentačný gólman Diego Alves si v záverečnom ligovom dueli poškodil koleno a čaká ho zrejme dlhšia pauza. 29-ročný brankár musel striedať v druhom polčase a podľa informácií španielskych médií má pretrhnutý skrížený väz, pričom doba liečenia sa môže pretiahnuť až na niekoľko mesiacov. (insidespanishfootball.com)

ATHLETIC BILBAO: Mladý 21-ročný obranca Jonás Ramalho si svoje pôsobenie v Bilbau natiahne až do leta 2017, pretože s klubom podpísal nový kontrakt. (transfermarketweb.com)