Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)

utorok, 26. máj 2015 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Radamel Falcao sa po ročnom hosťovaní vracia z Manchestru United do Monaka. Vedenie anglického klubu oznámilo, že si neuplatní opciu na prestup 29-ročného Kolumbijčana. Daily Telegraph dnes doobeda zároveň informoval, že o Falcaa má veľký záujem Chelsea. (soccerway.com)

MANCHESTER UNITED: Tréner United Louis van Gaal chce v lete priviesť nového stredného záložníka a vedenie klubu už na tento nákup vyčleňuje financie. (Daily Express)

LIVERPOOL a ASTON VILLA: Liverpool je ochotný poslať do Aston Villy za Christiana Bentekeho okrem finančnej kompenzácie aj skúseného 33-ročného útočníka Rickieho Lamberta. (daily mirror)

STOKE CITY: Geoff Cameron spojil aj svoju ďalšiu budúcnosť so Stoke City. 29-ročný americký obranca sa dohodol na predĺžení zmluvy až do roku 2019. (transfermarketweb)

ASTON VILLA: Aston Villa sa pripravuje na  finále FA Cupu proti Arsenalu, avšak o tento veľký duel môže prísť Shay Given, ktorý Villans postup do finále vychytal. Skúsený úž 39-ročný írsky gólman má zdravotné problémy a jeho štart je neistý. (football365.com)

WEST BROMWICH: Nové pôsobisko si bude hľadať stredopoliar Youssouf Mulumbu a v birminghamskom klube nebude pokračovať ani Chris Baird. Po vypršaní hosťovania sa späť do Liverpoolu vráti Andre Wisdom. (soccerway.com)

WATFORD: Napriek tomu, že 46-ročný srbský tréner Slavisa Jokanovic doviedol Watford do Premier League, koučovať ho v novej sezóne možno nebude. Klub totiž údajne plánuje angažovať Quiqueho Sancheza, ktorý viedol Atletika Madrid a Getafe. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Tréner Leicesteru City Nigel Pearson sa nechal počuť, že v budúcej sezóne sa chce vyhnúť situácii, aby jeho klub bojoval o záchranu až do posledných ligových kôl. (theguardian.com)