Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)

streda, 27. máj 2015 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Brankár Petr Čech chce svoju ďalšiu futbalovú budúcnosť riešiť až po návrate z turné v Thajsku a Austrálii, na ktoré The Blues cestujú dnes. (soccerway.com)   

CHELSEA: Útočník Didier Drogba po odchode z Chelsea nechce hrať za iný anglický klub, ale futbalovú kariéru takisto by ešte nerád ukončil. 37-ročný útočník z Pobrežia Slonoviny by v budúcej sezóne mohol zamieriť do zámorskej MLS. (football365.com)

CHELSEA:Gaël Kakuta by mohol aj naďalej pôsobiť v španielskej najvyššej súťaži. Kmeňový hráč londýnskej Chelsea tento rok hrával za Rayo Vallecano, no o 23-ročného stredopoliara teraz prejavila záujem konkurenčná Sevilla FC. (getfootballnewsfrance.com)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid si v tíme neponechá mexického útočníka Javiera Hernándeza alias Chicharita. Španielsky klub ho po ročnom hosťovaní vracia do Manchestru United. (marca.com)

MANCHESTER UNITED: Argentínsky obranca Nicolas Otamendi, ktorý je kmeňovým hráčom Valencie by sa mohol v lete sťahovať na Britské ostrovy. O 27-ročného rodáka z Buenos Aires sa zaujíma Manchester United. (Sun)

SOUTHAMPTON: Na odchode z klubu je poľský brankár Artur Boruc, ktorý sa už dohodol s AFC Bournemouth. Ďalším hráčom, ktorý opúšťa kabínu Southamptonu je holandský obranca Jos Hooiveld, ktorý by mal zamieriť do londýnskeho Millwall FC. (soccerway.com)   

SWANSEA: 26-ročný waleský obranca Neil Taylor má vo Swansea zmluvu len do konca roka. Obe strany však už rokujú o jej predĺžení (soccerway.com)   

NORWICH: Posledným nováčikom budúceho ročníka anglickej Premier League bude Norwich, ktorý zvládol boj o postup do najvyššej súťaže a vo finále baráže vyhral 2: 0 nad Middlesbrough. (football365.com)