Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.)

streda, 27. máj 2015 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid si v tíme neponechá mexického útočníka Javiera Hernándeza alias Chicharita. Španielsky klub ho po ročnom hosťovaní vracia do Manchestru United. (marca.com)

REAL MADRID:Sami Khedira po sezóne ako voľný hráč odíde z Realu Madrid a o služby nemeckého reprezentanta bude vo futbalovej Európe veľký záujem. Interes už prejavil aj Juventus Turín, ktorý by mal prípadnú ponuku predložiť do niekoľkých dní. (transfermarkt.de)   

VALENCIA: Argentínsky obranca Nicolas Otamendi, ktorý je kmeňovým hráčom Valencie by sa mohol v lete sťahovať na Britské ostrovy. O 27-ročného rodáka z Buenos Aires sa zaujíma Manchester United. (The Sun)

VALENCIA a ESPANYOL: Do Valencie by po tohtoročnej sezóne mohol prestúpiť 28-ročný brankár Espanyolu Barcelona Kiko Casilla. Valencia totiž stratila Diega Alvesa, ktorý kvôli vážnemu zraneniu bude mimo hru až 6 mesiacov. (football-espana.net)

VALENCIA:João Cancelo strávi najbližšie  dva roky v drese Valencie. 20-ročný portugalský obranca v španielskom klube hosťoval z Benficy a Valencia si uplatnila opciu. Netopiere za hráča zaplatia pätnásť miliónov eur. (soccerway.com)   

CELTA VIGO: Augusto Fernández bude aj naďalej kmeňovým hráčom Celty Vigo. Španielsky klub s 29-ročným argentínskym záložníkom predĺžil kontrakt až do júna 2019. (marca.com)