Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)

piatok, 29. máj 2015 10:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: V priebehu budúceho týždňa začnú rokovania o novej zmluve medzi Theo Walcottom a londýnskym  Arsenalom. Anglický útočník má zmluvu len do júna 2016 a klub by si rád jeho služby poistil na dlhšiu dobu. (transfermarketweb)

MANCHESTER CITY: Citizens sú údajne najväčší favorit na získanie stredopoliara Paula Pogbu, ktorého si Juventus Turín cenní minimálne na 45 miliónov libier. (The Sun

SUNDERLAND:Dick Advocaat nebude pokračovať ako manažér Sunderlandu. Skúsený 67-ročný holandský manažér udržal klub v Premier League, ale pri tíme v novej sezóne už nebude. (bbc.com)  

CHELSEA: Oriol Romeu nebude pokračovať v Stuttgarte, kde tento rok hosťoval.  23-ročný španielsky záložník sa podľa jeho vlastných vyjadrení vracia späť do Londýna. (transfermarketweb)

TOTTENHAM: Tottenham je pripravený ponúknuť 12 miliónov libier za 22-ročného anglického útočníka Dannyho Ingsa z Burnley. (Sky Sports)

STOKE CITY a LEICESTER: Robert Huth, ktorý tento rok hosťoval zo Stoke City v Leicesteri by mohol v tomto celku zostať na trvalý prestup. Kluby sa už údajne predbežne dohodli na prestupovej sume tri milióny libier za tohto nemeckého obrancu. (clubcall.com

WEST HAM: Carlton Cole prezradil, že s ním vedenie West Hamu United nepredĺži končiacu zmluvu. 31-ročný rodený Londýnčan s africkými koreňmi si bude teraz hľadať nový angažmán. (football365.com)

BURNLEY: Dlhšiu dobu mimo hru bude Ashley Luke Barnes. Útočník Burnley si v poslednom zápase pretrhol kolenné väzy a znovu už druholigovému tímu bude chýbať minimálne šesť mesiacov. (football365.com)