Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.)

sobota, 30. máj 2015 06:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

SEVILLA: 28-ročný útočník Sevilly Carlos Bacca by mohol za 21,3 milióna libier prestúpiť do Manchestru United. Bacca sa dostal do povedomia širokej futbalovej verejnosti hlavne po zisku titulu v Európskej lige. (metro)

SEVILLA: Denis Suárez by mohol aj v ďalšej sezóne hrávať za Sevillu. 21-ročný španielsky záložník tu bol na hosťovaní z Barcelony a Sevilla by jeho služby rada využila aj v ďalšej sezóne. (sport-express.ru)      

REAL SOCIEDAD: Xabi Prieto sa podrobil operácii členka, s ktorým mal menšie problémy. 31-ročný stredopoliar Realu Sociedad tak s určitosťou príde o začiatok letnej prípravy. (marca.com)

DEPORTIVO: Brazílsky obranca Sidnei a portugalský útočník Ivan Cavaleiro by mali aj naďalej obliekať dres Deportiva La Coruña. Obaja v Španielsku tento rok hosťovali z Benficy a Deportivo má záujem o predĺženie spolupráce. (abola.pt)   

ESPANYOL BARCELONA: Felipe Mattioni je na odchode z Espanyolu Barcelona. 26-ročnému Brazílčanovi končí zmluva a nepodpíše novú. (marca.com)             

CELTA VIGO: Medzi opory Celty Vigo v tejto sezóne patril Nolito. 28-ročný španielsky útočník sa dostal pod drobnohľad európskych klubov a podľa niektorých médií by jeho prestup mal stáť 14 miliónov eur. (abola.pt)