Main Content

Van Persie nahneval fanúšikov Manchestru United: Majú však dôvod?

utorok, 2. jún 2015 10:55 | Autor: Martin Gregor

Van Persie nahneval fanúšikov Manchestru United: Majú však dôvod?
Van Persie nahneval fanúšikov Manchestru United: Majú však dôvod? | zdroj: © TASR

Útočník Manchestru United zverejnil predvčerom na socialnej sieti Twitter viacero fotografii z mládežníckeho turnaja, ktorého bol spoluorganizátorom. Na fotkách sa pýši tým, že je hrdý na svojho syna, ktorý bol členom víťazného tímu.

Holandský kanonier organizoval turnaj pre deti do 9 rokov. Okrem tímu Manchestru City sa ho zúčastnili aj chlapci z Feyenoordu, Anderlechtu a Chelsea.

Van Persie prostredníctvom Twitteru zverejnil viacero fotografiíi, na ktorých je odfotený so synom a jeho spoluhráčmi, ktorí turnaj vyhrali. ,,Som na vás veľmi pyšní chlapci. Man City u9 výborná práca!“

Fanúšikov Manchestru United, ku ktorým sa pridali aj priaznivci Arsenalu, sa však Van Persieho statusy vôbec nepozdávali. Čudovali sa tomu, prečo Van Persie fandí Manchestru City, keď je hráčom Manchestru United. ,,Raz hadom, vždy hadom“ píše anglicfký blogger FG, ktorého na Twitteri sleduje takmer 50 tisíc fanúšikov Arsenalu.

V skutočnosti by si ale mali priaznivci každého tímu uvedomiť, že ak ide o rodinu, klubizmus ide bokom. Je pochopiteľné, že Van Persie fandí tímu, v ktorom hrá jeho 9 ročný synček. Bez ohľadu na to, či ide o Arsenal, Manchester United, či "Hornú Dolnú" …