Main Content

Čilská playmate sa priznala k afére s Ronaldom (video+foto)

streda, 3. jún 2015 13:25 | Autor: Martin Gregor

Čilská playmate sa priznala k afére s Ronaldom (video+foto)
Čilská playmate sa priznala k afére s Ronaldom (video+foto) | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo má rád krásne ženy, o tom niet pochýb. Tentokrát mu však jedna z nich výrazne podkúrila, keď vyhlásila, že bola jeho milenkou v čase, keď chodil s Irinou Shayk.

Fanúšikovia Cristiana Ronalda istotne vedia, že portugalský fenomén sa začiatkom roka rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou – modelkou Irinou Shayk. Kým oficiálnym dôvodom ich rozchodu bolo odcudzenie sa a nezhody ruskej krásky s Ronaldovou matkou, zákulisné šumy už dlhšie hovorili o tom, že Ronaldo nebol Irine verný.

Skutočný olej do ohňa priliala až teraz čilská playmate Daniella Chavez, ktorá vyhlásila, že bola Cristianovou milenkou v čase, keď po jeho boku stála Irina.

Čítajte tiež: Ronaldo už nesmúti. Zbalil túto krásku!

,,Stretla som Ronalda v novembri 2014 v USA. Rozprávali sme sa cez email a Skype. Musela somcestovať za prácou a on mi povedal, aby som sa zastavila na pár dní. Cristiano bol najprv veľmi hanblivý a aj keď nabral časom odvahu mal trochu strach. Miloval ma, ale nechcel to dať najavo,povedala Daniella pre mexický plátok Reforma.

,,Ja som len chcela splniť si sen a vyspať sa s ním. Milujem jeho telo. Cristiano mal rád moju tvár, prsia a skutočnosť, že nikdy predtým nespal s Playmate,“ dodala príťazlivá blondýnka.