Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.)

štvrtok, 4. jún 2015 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Kráľovský klub, vraj, odmietol ponuku 110 miliónov libier za Garetha Balea a Raphaëla Varana od Manchestru United. Prípadný príchod Davida De Geu však môže jeho názor obmäkčiť. (Mirror)

BARCELONA: Po skončení hosťovania vo West Hame sa Alex Song vrátil do Katalánska. Vzápätí sa však rozhliada po ďalších možnostiach a netají sa tým, že by rád znova pôsobil v Anglicku. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United podrobne sleduje beka Mirandu. 30-ročný Brazílčan je v La Lige od roku 2011 a podáva stabilné výkony. (Telegraph)

VALENCIA: Los Che potrebujú po dobu 8-mesačnej absencie nahradiť Diega Alvesa a najnovšie začali rokovať s Robertom Jiménezom. 29-ročný Španiel od roku 2013 chytá za Olympiacos Pireus. (mundodeportivo)

BILBAO: 29-ročný obranca Nacho Monreal z Arsenalu sám nevie na čom je. V najbližších týždňoch sa rozhodne, či zotrvá v súčasnom tíme alebo prestúpi do Athleticu. Španiel verí v podpis nového kontraktu na Britských ostrovoch. (Mirror)

LEVANTE: Aj v ďalšej sezóne bude 38-ročný obranca Juanfran obliekať dres Les Granotes. Kapitán tímu je tomuto celku verný už päť rokov, čo teda natiahne minimálne na ďalší. (Transfermarktweb)

GETAFE: Brankár Jordi Codina sa stal tvárou Getafe posledných rokov, no na ďalšej spolupráci sa nedohodol. Ako voľný hráč si bude hľadať nové pôsobisko. (tuttomercatoweb)

MÁLAGA: Vedeniu sa podarí ukoristiť záložníka Fábia Espinha, ktorému skončila zmluva s Ludogorcom Razgrad a prejde do Andalúzie. Pre 29-ročného Portugalčana pôjde o najväčšiu výzvu doterajšej kariéry. (mundodeportivo)

ELCHE: Trinásty tím súťaže s veľkou pravdepodobnosťou dodatočne vypadne do druhej ligy pre veľké finančné problémy. Definitívne rozhodnutie má padnúť v priebehu dnešného dňa a pozornosť mu bude venovať najmä Eibar. Tomu by potom na záchranu stačilo dosiahnuté 18. miesto. (Marca)

ELCHE: Uruguajskému obrancovi Damiánovi Suárezovi vypršala zmluva a zaujíma sa oňho Hamburg. Klub zo severu Nemecka musí posilňovať, aby si nezopakoval tohtoročnú drámu v boji o záchranu. (Transfermarkt)