Main Content

Soči vyrovnalo všetky dlhy, do novej sezóny KHL ide s čistým štítom

štvrtok, 4. jún 2015 11:05 | Autor: TASR

Soči vyrovnalo  všetky dlhy, do novej sezóny KHL ide s čistým štítom
Soči vyrovnalo všetky dlhy, do novej sezóny KHL ide s čistým štítom | zdroj: © TASR

Soči 4. júna (TASR) - Klub Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HK Soči vyrovnal všetky finančné podlžnosti voči trénerom, hráčom a ďalším zamestnancom. Do novej sezóny tak vstúpi s čistým štítom.

"Mzdy a prémie pre hráčov a trénerov sme uhradili v plnej výške," uvádza sa podľa ruskej tlačovej agentúry TASS v stanovisku klubu. Nováčik uplynulého ročníka nadnárodnej súťaže sa hlavne v jeho druhej polovici prezentoval sympatickým herným dojmom a z chvosta tabuľky Západnej konferencie sa vyšplhal až na ôsmu priečku zaručujúcu účasť v play off. V 1. kole ho však v najkratšom možnom čase (4:0 na zápasy) vyradil suverénny víťaz základnej časti CSKA Moskva.

Definitívu svojej účasti, respektíve neúčasti v budúcom ročníku KHL zatiaľ nepotvrdil Slovan Bratislava. Jediný slovenský účastník už podal prihlášku do slovenskej extraligy, stále má však možnosť prihlásiť sa aj do nadnárodnej súťaže. Podľa najnovších informácií chce mať vedenie "belasých" jasno ohľadom ďalšieho pôsobenia klubu už v najbližších dňoch.