Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)

piatok, 5. jún 2015 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zaujímavú posilu by rád predstavil Real Madrid, a to Marca Verattiho. 22-ročný futbalista už prikývol na ročný zárobok 7 miliónov eur, no Real sa teraz musí dohodnúť na prestupovej čiastke s PSG. Rokovania zatiaľ nejdú správnym smerom. (ESPN)

VALENCIA: Argentínsky krídelník Diego Perotti na seba v Janove upozornil viaceré slávne európske celky. Do zástupu zaujatých pribudol aj štvrtý tím uplynulej sezóny La Ligy. Na ťahu je teraz FC Janov, ktorý by mal dať vedieť, do akej miery je transfer reálny. (tuttomercatoweb)

SEVILLA: Na novej zmluve sa v najbližšom čase dohodne José Antonio Reyes. Skúsený záložník nastúpil v sezóne 2014/15 na devätnásť ligových zápasov, čo ho priviedlo k záujmu na Štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána zotrvať. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Nová tvár by do červeno-bielych sevillských farieb mohla pribudnúť z francúzskeho Stade de Reims. Konkrétne by to mal byť Prince Oniangué, defenzívne ladený reprezentant Konga. (tuttomercatoweb)

SEVILLA: Pre PSG nie je 30-miliónová výkupná klauzula za Grzegorza Krychowiaka veľkým problémom a defenzívny záložník by sa mohol po veľmi krátkom pôsobení v Španielsku vrátiť do Ligue 1. (insidespanishfootball)

SEVILLA & ELCHE: Rokovania Unaia Emeryho s West Hamom bude veľmi pozorne sledovať aj tréner Elche, Fran Escribá. Muž so skúsenosťami v trénerských tímoch Valencie alebo Atlética Madrid má byť prvou voľbou Los Rojiblancos, ak o svojho aktuálneho coacha prídu. (insidespanishfootball)

REAL SOCIEDAD: Španielsky stopér Raúl Navas v minulej sezóne hosťoval v Eibare. Odtiaľ sa vrátil do San Sebastiánu a kmeňový klub mu ponúkol kontrakt na 3 roky. (insidespanishfootball)

ESPANYOL: 23-ročný krídelník Lucas Vázquez ostane verný Barcelončanom. Vo farbách Periquitos hosťoval z Realu Madrid a od včera sa stal ich kmeňovým hráčom. (mundodeportivo)

GETAFE: Štyria futbalisti dostali pokyn hľadať si nový klub. Medzi nimi obrancovia Álvaro Arroyo, Juan Valera, stredopoliar Diego Castro a brankár Jonathan Lopez. Posledný menovaný je už druhým gólmanom, ktorý má toto leto klub opustiť, takže vo svätyni sa budú diať veľké zmeny. (Transfermarktweb)

ALMERÍA: Napriek vypadnutiu do druhej ligy UDA meniť trénera nebude. Na svojom poste bude pokračovať Sergi Barjuán a jeho ciele nemôžu byť iné, ako návrat mužstva medzi elitu. (Marca)