Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)

nedeľa, 7. jún 2015 06:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City je údajne pripravený zaplatiť až 30 miliónov libier za krídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu. O 20-ročného hráča je veľký záujem v celej futbalovej Európe, okrem iného aj v madridskom Reale. Podľa vedenia Reds však Sterling nie je na predaj. (Daily Mirror

CHELSEA, ARSENAL a MAN UNITED: Londýnska Chelsea je vraj po rokovaniach so samotným hráčom ochotná predať Petra Čecha. Skúsený gólman by mal podľa všetkého zotrvať v Premier League. Najväčšími favoritmi na jeho angažovanie sú Arsenal a Manchester United. (Daily Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Karim Benzema je už dlhšiu dobu spojovaný s možným prestupom do Manchestru United. Teraz prebehli špekulácie, že agent futbalistu Realu Madrid už dokonca rokoval s predstavenstvom United.(Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: Útočník Robin van Persie je na odchode z Manchestru United. Holandský topkanonier sa mal dohodnúť na prestupe do Lazia Rím. Taliani by mali za hráča zaplatiť 10 miliónov libier. (Daily Star)   

ARSENAL: Arsenal ponúka skoro 30 miliónov libier za útočníka Gonzala Higuaína z Neapola. Taliansky celok by však za argentínskeho útočníka narodeného vo Francúzsku chcel ešte o 6 miliónov libier viac. (Gazett Dello Sport)

ARSENAL: Arsenal ponúkol Monaku niečo cez 18 miliónov libier za 22-ročného francúzskeho stredopoliara s koreňmi v Afrike Geoffrey Kondogbiu. Ten je však v hľadáčikov viacerých európskych klubov. (Daily Star)   

SWANSEA: Franck Taban je blízko k prestupu zo Saint-Étienne do Swansea. Kluby sa už údajne dohodli na sume päť miliónov eur a pre 26-ročného francúzskeho stredopoliara je pripravená 3-ročná zmluva. (lequipe.fr)

ASTON VILLA: Florentin Pogba pravdepodobne odíde zo Saint-Étienne a zamieriť by mohol na Ostrovy. Záujem o služby 24-ročného obrancu z Guinei totiž má Aston Villa. (lequipe.fr)