Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)

nedeľa, 7. jún 2015 06:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Víťazom Ligy majstrov 2014/2015 je FC Barcelona. Blaugranas vo finále porazili Juventus Turín 3:1 a štvrtýkrát za posledných desať rokov tak môžu oslavovať triumf. Súhrn zápasu aj s videom nájdete tu >>>

FC BARCELONA: Brazílske úrady údajne vyšetrujú hviezdu Barcelony Neymara kvôli daňovým únikom a počas niekoľkých týždňov proti nemu vznesú obvinenia. (ČTK)

FC BARCELONA: Barcelona budúci týždeň oznámi prestup Aleixa Vidala. 25- ročný záložník Sevilly má stáť desať miliónov eur. V katalánskom klube by mal zotrvať minimálne 5 sezón. Zo známych dôvodov bude môcť táto nová posila za klub nastúpiť až začiatkom budúceho roka. (football-espana.net)

ATLÉTICO MADRID: Len po roku by mohol Mario Mandžukič znovu zmeniť dres. Chorvátsky útočník prestúpil po konci minulej sezóny z Bayernu Mníchov do Atlética Madrid. To teraz nevylučuje prestup, ale za 29-ročného hráča požaduje minimálne 22 miliónov eur. (marca.com)

REAL MADRID: Karim Benzema je už dlhšiu dobu spojovaný s možným prestupom do Manchestru United. Teraz prebehli špekulácie, že agent futbalistu Realu Madrid už dokonca rokoval s predstavenstvom United.(Manchester Evening News)

REAL MADRID: Anglický Manchester City je údajne pripravený zaplatiť až 30 miliónov libier za krídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu. O 20-ročného hráča je veľký záujem v celej futbalovej Európe, okrem iného aj v madridskom Reale. Podľa vedenia Reds však Sterling nie je na predaj. (Daily Mirror

DEPORTIVO: Juan Domínguez spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry s Deportivom La Coruna. 25-ročný záložník podpísal nový kontrakt platný do júna 2018. (marca.com)

RAYO: José Raúl Baena bude aj naďalej hrať za Rayo. 26-ročný španielsky záložník sa s klubom dohodol na predĺžení zmluvy do júna 2017. (marca.com)