Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)

pondelok, 8. jún 2015 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Real Madrid je údajne pripravený predať útočníka Karima Benzemu do Manchestru United. Prestup francúzskeho útočníka s alžírskymi koreňmi sa teda môže zrealizovať v najbližších dňoch. (AS English)

MANCHESTER UNITED: Manchester United by rád z Tottenhamu získal 21-ročného super talentovaného útočníka Harryho Kanea. Za rodáka z Londýna je United ochotný poslať ku Kohútom okrem finančných prostriedkov aj hráčsku kompenzáciu v podobe  Javiera Hernándeza, Naniho alebo Adnana Januzaja. (goal.com)  

MANCHESTER UNITED: Mexický útočník Javier Hernández Balcázar známejší ako Chicharito by aj naďalej rád zotrval v Reale Madrid, kde bol na hosťovaní z Manchestru United. O ďalšom osude 27-ročného futbalistu sa rozhodne do niekoľkých dní. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Ak Manchester City neuspeje s príchodom Paula Pogba z Juventusu, zameria svoju pozornosť na 26-ročného nemeckého stredopoliara Larsa Bendera z Leverkusenu. (Daily Mirror)            

LIVERPOOL: Liverpool je na prestupovom trhu veľmi efektívny a teraz sa zameral na ďalšiu posilu. The Reds by radi teraz angažovali 21-ročného chorvátskeho záložníka Mateo Kovačiča z Interu Miláno. (Daily Star)   

TOTTENHAM a ASTON VILLA: Tottenham pripravuje ponuku vo výške 20 miliónov libier na útočníka Christiana Bentekeho z Aston Villy. Ten má však v zmluve výkupnú klauzulu až na 32,5 milióna libier. O belgického strelca sa naďalej zaujímajú aj Chelsea a Liverpool a preto je pravdepodobné, že Kohúti so svojou ponukou neuspejú. (The Sun)

NEWCASTLE: Majiteľ Newcastlu Mike Ashley je pripravený kvôli veľkej kritike svojej osoby opustiť svoju funkciu v predstavenstve klubu. (Daily Mirror)