Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)

pondelok, 8. jún 2015 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Hráči Barcelony včera oslavovali zisk treble so svojimi fanúšikmi. Pozrite si videá z celej akcie a ohlasy hráčov tu >>>

REAL MADRID: Real Madrid je údajne pripravený predať útočníka Karima Benzemu do Manchestru United. Prestup francúzskeho útočníka s alžírskymi koreňmi sa teda môže zrealizovať v najbližších dňoch. (AS English)

REAL MADRID: Mexický útočník Javier Hernández Balcázar známejší ako Chicharito by aj naďalej rád zotrval v Reale Madrid, kde bol na hosťovaní z Manchestru United. O ďalšom osude 27-ročného futbalistu sa rozhodne do niekoľkých dní. (Daily Mail)

REAL MADRID: Lucas Silva s najväčšou pravdepodobnosťou sa po šiestich mesiacoch rozlúči s Realom Madrid. 22-ročný brazílsky záložník prišiel v zime z Cruzeira avšak v Madride sa nedokázal presadiť a preto mu vedenie hľadá vhodné pôsobisko na hosťovanie. (sport-express.ru)

ATLÉTICO MADRID: Mario Mandžukič by sa mohol vrátiť do Wolfsburgu. Nemecký klub je údajne pripravený ponúknuť za chorvátskeho útočníka 15 miliónov eur, no Atlético Madrid stále požaduje 22 miliónov. (lequipe.fr)

ATLÉTICO MADRID:José Callejón je podľa posledných správ po dvoch rokoch na odchode z Neapola. Vrátiť by sa mohol do Španielska, kde má záujem o služby 28-ročného ofenzívneho hráča Atlético Madrid. (transfermarketweb.com)

REAL SOCIEDAD: Gorka Elustondo Urkola bude aj naďalej obliekať dres Realu Sociedad. 28-ročný záložník podpísal s klubom nový dvojročný kontrakt. (transfermarketweb.com)