Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.)

utorok, 9. jún 2015 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Obranca Fábio Coentrão v Reale vysedáva viac na lavičke ako hráva ( v tejto sezóne nastúpil vo všetkých súťažiach k 17 zápasom) a preto sa začalo špekulovať o jeho odchode do lisabonského Sportingu. Tieto fámy však vyvrátil samotný hráč, ktorý sa nechal počuť, že v Portugalsku by hrával jedine za Benficu.  (football-espana.net)

REAL MADRID: Len pár dní po príchode Rafaela Beníteza na trénersku stoličku si španielsky kouč vyhliadol tri posily z anglickej Premier League. Malo by ísť o duo z Chelsea Diega CostuEdena HazardaLaurenta Koscielneho z Arsenalu.  Do akej miery sú tieto prestupy reálne ukážu blížiace sa letné dni. (Daily Mirror

ATLÉTICO MADRID: Mexický útočník Raúl Jiménez sa nedokázal stabilne zapracovať do  zostavy Atlética Madrid. Madridský klub by ho preto rád poslal na krátke hosťovanie k portským drakom. (marca.com)

REAL SOCIEDAD: 22-ročný kostarický útočník Arsenalu Londýn Joel Campbell by mohol za šesť miliónov libier odísť do Realu Sociedad. (Daily Mail)

BESTIS SEVILLA: Skúsený 32-ročný stredopoliar Rafael van der Vaart sa vracia do španielskej najvyššej súťaže. Holanďan by mal oficiálny kontrakt s nováčikom La Ligy podpísať do niekoľkých hodín. (insidespanishfootball.com)