Main Content

Výjde film o najlepšom futbalistovi na svete: Bude o Ronaldovi!

streda, 10. jún 2015 13:09 | Autor: Martin Gregor

Výjde film o najlepšom futbalistovi na svete: Bude o Ronaldovi!
Výjde film o najlepšom futbalistovi na svete: Bude o Ronaldovi! | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo včera na Twitteri informoval svojich fanúšikov, že sa čoskoro dočkajú filmu, ktorý bude celý o ňom.

,,Som šťastný, že vám môžem potvrdiť, že sa pripravuje film, ktorý bude o mne. Viac informácii hľadajte na @RonaldoFilm,” znie utorňajší odkaz Cristiana Ronalda pre svojich fanúšikov na Twitteri.

Film bude dokumentom o jednom celom roku v spoločnosti Cristiana Ronalda. Výjsť by mal koncom tohto roka.

,,Silný dokument sa bude venovať jednému roku v živote najlepšieho futbalistu na svete Cristiana Ronalda,“ hovoria o diele jeho autori.

Fanúšikovia sa tak vo filme dočkajú okrem iného aj zákulisných záberov z úvodu roka, kedy si Ronaldo prevzal Zlatú loptu pre najlepšieho hráča za rok 2014, ale aj nedávnym momentom, keď musel sledovať Lionela Messiho pri tom ako získava s Barcelonou treble.

Zatiaľ nie je jasné do akej hĺbky sa bude snímka venovať aj osobnému životu Ronalda. Pred pár mesiacmi sa totiž rozišiel s dlhoročnou priateľkou modelkou Irinou Sheik a médiami bol obvinený z toho, že ju dlhodobo podvádzal.

Nevyriešená je stále aj otázka toho, kto je matkou Ronaldovho syna. Na odpoveď či sa dokument bude venovať aj týmto citlivým témam, si budeme musieť ešte počkať.

Podľa všetkého je ale isté, že hlavnou témou celej snímky bude rivalita medzi Ronaldom a Messim.

Už teraz tvrdením, že ide o film o najlepšom hráčovi na svete, vrie búrlivá diskusia medzi fanúšikmi. Priaznivci Messiho pochopiteľne nesúhlasia a filmári sa tešia, že si urobili výbornú reklamu.