Main Content

Tajný plán PSG: Takto chcú získať Cristiana Ronalda!

streda, 10. jún 2015 14:00 | Autor: Martin Gregor

Tajný plán PSG: Takto chcú získať Cristiana Ronalda!
Tajný plán PSG: Takto chcú získať Cristiana Ronalda! | zdroj: © TASR

Francúzsky plátok L’Equipe vo svojom najnovšom vydaní uvádza, že vedenie Paris St. Germain disponuje tajným plánom, na základe ktorého privedie do tímu Cristiana Ronalda.

Redaktori L’Equipe uvádzajú, že sa dostali k utajovaným informáciam, podľa ktorých by mal Ronaldo prestúpiť do Parku princov. Neudeje sa tak však v tomto lete, ale až po sezóne 2015/2016.

Paris St. Germain jednoducho nemôže realizovať Ronaldov prestup už toto leto. Bránia mu v tom pravidlá finančného fair-play. Po nasledujúcej sezóne však odíde Zlatan Ibrahimovič a PSG bude mať ideálnu príležitosť na Ronaldovú kúpu v súlade so všetkými pravidlami UEFA.

L’Equipe uvádza, že vedenie PSG už pochopilo, že sa mu nikdy nepodarí presvedčiť k prestupu Lionela Messiho. Získanie Ronalda ale považujú za veľmi reálne.

Podľa francúzkeho denníku je PSG jedným z mála klubov na svete, ktoré dokážu nájsť peniaze na kúpu portugalskej superhviezdy a zároveň pokryť Ronaldov ročný plat 18 miliónov eur.

V článku sa zároveň píše, že medzi prezidentom francúzskeho veľkoklubu Nasserom Al-Khelaifim a Ronaldovým agentom Jorgem Mendesom vládne nadštandardný až priateľský vzťah, ktorý by mal celému obchodu dopomôcť.

Titulná strana L’Equipe:

Zdroj: 101greatgoals.com