Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)

štvrtok, 11. jún 2015 06:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City by rád začal nový ročník ročník Premier League na ihrisku súperov. Je to z dôvodu, aby Citizens stihli na Etihad Stadium prirobiť šesť tisíc nových miest.(Daily Mirror)

MANCHESTER CITY: 29-ročný španielsky útočník Manchestru City Álvaro Negredo prestúpil natrvalo do Valencie, kde túto sezónu hosťoval. Avšak jeho pozícia v Španielsku nie je istá, nakoľko sa šušká, že Valencia ho plánuje predať. (Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce z Atlética Madrid kúpiť 29-ročného chorvátskeho útočníka Maria Mandžukića. Ten pritom len pred rokom prišiel do Madridu z Bayernu Mníchov. United si musia pripraviť podľa odhadov minimálne 36 miliónov libier. (The Sun)   

WEST HAM: Nový tréner West Hamu Slaven Bilić dostane od vedenia financie na nákup 28-ročného francúzskeho útočníka Loica Rémyho z Chelsea a 18-ročného chorvátskeho stredopoliara Alena Halilovića z Barcelony. (101greatgoals.com)

SWANSEA:  André Ayew si po odchode z Marseille hľadá nové angažmán a ďalším pôsobiskom 25-ročného ghanského záložníka by malo byť Swansea.  (teamtalk.com)

EVERTON a CRYSTAL PALACE: Tréner Evertonu Roberto Martínez plánuje do liverpoolskeho klubu priviesť 28-ročného obrancu Scotta Danna z Crystal Palace, ktorý sa v Liverpoole narodil. (Independent)

PREMIER LEAGUE: Bývalý tréner Dortmundu Jürgen Klopp by sa údajne nebránil angažmánu v Premier League. (Liverpool Echo)

HULL CITY: 26-ročný waleský obranca James Chester neplánuje po zostupe Hullu z Premier League z klubu utekať. O rodáka z anglického Warringtonu mali záujem viaceré kluby z Premier League  (Hull Daily Mail)