Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)

štvrtok, 11. jún 2015 06:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Nórsky supertalent Martin Odegaard by mohol byť v novom ročníku La Ligy odísť na hosťovanie. Najväčší záujem má mať Villarreal, ktorý si v budúcej sezóne zahrá Európsku ligu. To madridskému klubu vyhovuje nakoľko mladík by mohol pravidelne hrávať a získavať drahocenné skúsenosti. To by sa mu určite v Reale minimálne ešte niekoľko sezón určite nepodarilo. (dailymail)

REAL MADRID: Juventus Turín získal prvú veľkú posilu. Z Realu Madrid do Talianska totiž prichádza 28-ročný nemecký reprezentant s tuniskými koreňmi Sami Khedira. Ten do Talianska prestupuje ako voľný hráč a teda úplne zadarmo. (sports.yahoo.com)

FC BARCELONA: Nový tréner anglického West Hamu Slaven Bilić dostane od vedenia financie na nákup 18-ročného chorvátskeho stredopoliara a rodáka z Dubrovníka Alena Halilovića z Barcelony. (101greatgoals.com)

SEVILLA: 28-ročný kolumbijský kanonier Carlos Bacca má vo futbalovej Európe veľké množstvo ponúk. Hráčov agent i samotný hráč konkrétne kluby nechceli menovať, ale údajne ide aj o popredené kluby z Talianska. (transfermarketweb.com)

VALENCIA: 29-ročný španielsky útočník Manchestru City Álvaro Negredo prestúpil natrvalo do Valencie, kde túto sezónu hosťoval. Avšak jeho pozícia v Španielsku nie je istá, nakoľko sa šušká, že Valencia ho plánuje predať. (Manchester Evening News)