Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)

piatok, 12. jún 2015 05:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Agent belgického záložníka Kevina De Bruyna už jedná o jeho prestupe z Woflsburgu do Manchestru City. (sport.interia.pl)

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: Brazílsky záložník Felipe Anderson, o ktorého sa zaujíma londýnska Chelsea a Manchester United, vraj aj naďalej zostane v Laziu Rím. 22-ročný rodák z hlavného mesta Brasilie sa sám vyjadril, že aj budúcu sezónu bude hrať za Lazio. Či je to len mediálna hra ukážu najbližšie dni.(Daily Express)

ARSENAL: Joel Campbell je kmeňovým hráčom Arsenalu ale sezónu dohral v španielskom Villarreale. Kostarický reprezentant by si rád zahral v lepšom klube a možno sa mu to aj splní. O jeho služby sa totiž začalo zaujímať Fenerbahçe, ktoré údajne prišlo s ponukou desiatich miliónov eur. (fanatik.com.tr)

LIVERPOOL:Martín Montoya sa pravdepodobne nedokáže prebojovať do prvého tímu Barcelony a v novej sezóne by mohol zmeniť klub. O služby 24-ročného španielskeho obrancu prejavil záujem kouč Liverpoolu Brendan Rodgers. Prestupová čiastka sa pohybuje na úrovni 7 miliónov libier.(The Telegraph)

LIVERPOOL: 30-ročný obranca Glen Johnson po skončení zmluvy z Liverpoolu podľa všetkého odíde. Hlavným záujemcom o služby rodeného Londýnčana je Besiktasu Istanbul. (Liverpool Echo)

TOTTENHAM: Spurs sa naďalej snažia získať obrancu Kierana Trippiera z Burnley. 24-ročný Angličan má v zmluve výkupnú klauzulu vo výške 3,5 milióna libier. (Daily Mirror)

ASTON VILLA: Belgický útočník Christian Benteke Liolo si v budúcej sezóne platovo polepší. Vedenie Aston Villy chce 24-ročnému rodákovi z Kinshasi vylepšiť zmluvu aj kvôli tomu, aby zvýšili výkupnú klauzulu, ktorá momentálne činí 32,5 milióna libier. (bbc.com)

SUNDERLAND: 27-ročný stredopoliar Lee Barry Cattermole má zmluvu v Sunderlande len do konca budúcej sezóny. Vedenie klubu však už pripravuje jej predĺženie nakoľko Čierne mačky sú s anglickým zadákom spokojné.( clubcall.com)