Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.6.)

piatok, 12. jún 2015 05:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Martin Ødegaard určite v lete odíde z Real Madrid na hosťovanie. Záujem o služby nórskeho reprezentanta má okrem iného už aj škótsky Celtic. Klub zo Celtic Parku má veľkú šancu pretože ho trénuje nórsky kouč Ronny Deila, ktorý viedol Ødegaarda vo Stromsgodsete. (transfermarkt.de)

REAL MADRID: Ďalšie pôsobenie francúzskeho obrancu Raphaela Varana v drese Realu Madrid je neisté. 22-ročný stopér totiž nehráva pravidelne a v médiách sa špekuluje, že by mohol odísť na Britské ostrovy. Tam sa o jeho služby zaujíma Manchester United a Chelsea. (dailystar)

FC BARCELONA: Martín Montoya sa pravdepodobne nedokáže prebojovať do prvého tímu Barcelony a v novej sezóne by mohol zmeniť klub. O služby 24-ročného španielskeho obrancu prejavil záujem kouč Liverpoolu Brendan Rodgers. Prestupová čiastka sa pohybuje na úrovni 7 miliónov libier.(The Telegraph)

FC SEVILLA: Trabzonspor by mal čoskoro posilniť Stéphane Mbia. 29-ročný Kamerunský stredopoliar má s tureckým klubom podpísať trojročný kontrakt. (transfermarkt.de)

VILLARREAL:Joel Campbell je kmeňovým hráčom Arsenalu ale sezónu dohral v španielskom Villarreale. Kostarický reprezentant by si rád zahral v lepšom klube a možno sa mu to aj splní. O jeho služby sa totiž začalo zaujímať Fenerbahçe, ktoré údajne prišlo s ponukou desiatich miliónov eur. (fanatik.com.tr)