Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)

sobota, 13. jún 2015 05:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Paul Pogba je neustále spájaný s odchodom z Juventusu Turín. Na 22-ročného francúzskeho záložníka má zálusk hlavne Manchester City. Ten údajne pripravuje ponuku 80 miliónov eur a samotný hráč by mal ročne dostávať 9 miliónov eur. (talksport.com)

LIVERPOOL a MANCHESTER CITY: Podľa viacerých anglických médií mal Liverpool odmietnuť ponuku vo výške 41 miliónov eur za svojho mladého útočníka Raheema Sterlinga, ktorú za anglického reprezentanta urobil Manchester City. (bbc.com)

LIVERPOOL: Ádám Bogdán bude od budúcej sezóny hájiť svätyňu Liverpoolu. Rodák z Budapešti prichádza z druholigového Boltonu Wanderers a dohodol sa s ním na bližšie nešpecifikovanej zmluve. (bbc.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United už hľadá náhradu za brankára Davida de Geu. Medzi hlavných kandidátov má patriť Fernando Muslera. Predstavitelia Galatasarayu Istanbul však údajne od United za svojho uruguajského gólmana nedostali žiadnu ponuku. (goal.com)

MANCHESTER UNITED:Nani, ktorý sa vracia z hosťovania zo Sportingu Lisabon do Manchestru United by mohol znovu meniť dres. Záujem o 28-ročného portugalského krídelníka má turecké Fenerbahçe. (talksport.com)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid chce získať 24-ročného španielskeho brankára Davida de Geu z Manchestru United ešte pred začiatkom letnej prípravy.(Daily Telegraph)

SOTHAMPTON: Grzegorz Krychowiak sa dostal do hľadáčika Southamptonu. Ten za 25-ročného záložníka už poslal do Sevilly ponuku vo výške 12 miliónov eur, avšak zatiaľ neuspel. (mirror)

WEST HAM: Alex Song z Barcelony strávil uplynulú sezónu na hosťovaní vo West Hame United. Kladivári by radi 27-ročného kamerunského záložníka získali na trvalý prestup. Katalánčania proti prestupu nič nemajú a požadujú „prijateľných“ 7 miliónov eur. (telegraph)

WEST HAM a EVERTON: Dimitri Payet je v posledných dňoch stále častejšie spájaný s odchodom z Marseille. 28-ročný Francúz by mohol zakotviť na Britských ostrovoch, kde sa o jej služby zaujímajú West Ham a Everton. (express)