Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.)

utorok, 16. jún 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Po skvelej sezóne zakončenej treble by mohol Brazílčan Neymar podpísať zmluvu do leta 2020. Zatiaľ ide skôr o „zákulisné“ informácie, no téme sa venujú viaceré periodiká. (Mirror)

REAL MADRID: Pri predstavovaní dresov na budúcu sezónu sa Iker Casillas stal jednou z hlavných tvárí kampane. To vyvolalo medzi fanúšikmi rozporuplné reakcie, no netreba zabúdať na 723 odchytaných duelov tejto legendy. Navyše, meno jeho brankárskeho kolegu je stále otázne. (Fox Sports)

REAL MADRID: Legendy Realu v nedeľu zohrali charitatívny zápas s Liverpoolom a novinári boli zvedaví, čo hovoria na meno nového coacha Bieleho baletu. Paco Buyo, Fernando Morientes aj Roberto Carlos zhodne Rafaela Beníteza podporujú a zároveň chvália jeho uvažovanie do budúcej sezóny. (Football-Espana)

VALENCIA: Útočník Rodrigo Moreno ostáva vo východnom Španielsku. Na Mestalle hosťoval ako kmeňový hráč lisabonskej Benficy a po podpise štvorročnej zmluvy patrí štvrtému celku La Ligy. (Goal)

SEVILLA: Arsenal a Manchester United sledujú situáciu okolo Carlosa Baccu a celkom ochotne by si jeho meno pripísali na svoju súpisku. Pravdepodobne však dostanú košom, pretože Kolumbijčana láka AS Rím. (Daily Mail)

SEVILLA:Fernando Llorente na seba upozornil v španielskom Bilbau, potom odišiel do Juventusu, no jeho návrat na Pyrenejský polostrov nie je vylúčený. Lanária ho Los Rojiblancos, ale popasovať sa musia aj s konkurenciou niekoľkých ďalších klubov z Európy. (Fichajes)

SEVILLA: Na ďalšej spolupráci sa vedenie nedokázalo dohodnúť s náhradným brankárom Marianom Barbosom. Jeho zmluva ešte platila na budúcu sezónu, ale spoluprácu s Andalúzanmi predšasne ukončil. (Transfermarkt)

BETIS: Na dva roky s opciou dokázali v zeleno-bielej časti Sevilly dohodnúť Rafaela van der Vaarta. Holanďan už smeroval do MLS, ale tento prestup sa odkladá. (ESPN)