Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)

sobota, 20. jún 2015 10:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet by svoju ponuku na Sergia Agüera vyšplhal veľmi vysoko, no je to márne. Argentínčan dvere do metropoly Španielska už zavrel a ako sám hovorí, špekulácie sa síce zastaviť nedajú, no on môže zopakovať, že je v City spokojný a nikam nejde. (Daily Mail)

REAL MADRID: V 35 dueloch Seria A nastrieľal záložník Radja Nainggolan 5 gólov a ďalšie štyri pripravil. Aj vďaka tomu je hráč AS Rím spájaný s prestupom do veľkých klubov, pričom sám má najväčší záujem o Real. Ani jeden celok takúto možnosť nevyvrátil, hoci zdôrazňujú, že ešte nič nie je podpísané. (ESPN)

REAL MADRID: Podľa španielskej tlače požiadal Rafael Benítez vedenie, aby priviedlo 22-ročného Maura Icardiho. Ten od roku 2013 oblieka dres Interu Miláno. (Eurosport)

BARCELONA: Neymar dostal na Copa America štvorzápasový test a k tomu sa dostal aj pod kritiku krajana Ronalda. „Správa sa veľmi agresívne, čo je neprijateľné za akýchkoľvek okolností. Možno prechádza ťažkým životným obdobím, no toto robiť nemôžete, kým obliekate brazílsky dres.“ hodnotil červenú kartu tejto hviezdy. (Football-Espana)

BARCELONA: FC Porto pomerne rázne odmietlo možnosť, že by sa snažilo kúpiť Marca Bartru. 24-ročný stopér je často spájaný s odchodom, ale podľa slov riaditeľa klubu zo severozápadu Portugalska to touto cestou neprichádza do úvahy. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Inter Miláno vynakladá veľké úsilie na zisk obrancu Mirandu za 15 miliónov eur. Podpísať má trojročný kontrakt s ročným príjmom 2,5 milióna eur. O všetkom však píšu len médiá, kluby sa zatiaľ nevyjadrili. (Talksport)

ATLÉTICO MADRID: Mario Mandžukić v najbližších dňoch odíde do Juventusu. Generálny riaditeľ Turínčanov osobne odletel do Madridu, aby Chorváta prehovoril a podľa Massimiliana Allegriho bol úspešný. Atlético by potom získalo 15 miliónov eur. (ESPN)

BETIS: V sezóne 2013/14 bolo účinkovanie v La Lige veľmi neúspešné a teraz treba spraviť všetko preto, aby to bolo inak. Pomôcť má ambiciózne posilňovanie a Betis sa zaujíma o Mohameda Salaha z Chelsea. Čeliť pritom bude naozaj veľkým konkurentom. (Insidespanishfootball)