Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.)

pondelok, 22. jún 2015 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stopér Sergio Ramos podľa španielskych médií začína byť nespokojný so svojím súčasným pôsobiskom a rád by už v najbližších týždňoch prestúpil. Očakávať sa dá skutočná vojna o jeho služby. (Football-España)

REAL MADRID: Reči o tom, že Sergio Ramos váha so zotrvaním, vedú k hľadaniu alternatív. Real si takto vyhliadol Leonarda Bonucciho z Juventusu. 28-ročný Talian oblieka dres Juve od roku 2010. (Football-Italia)

BARCELONA: Po štvorzápasovom treste pre Neymara sa svojej hviezdy zastal aj Brazílsky futbalový zväz. Ten označil dĺžku trestu za „zvláštnu“, keďže sa nikomu nič nestalo. Zároveň zdôraznil, že hráč bol celý zápas pod tlakom a drobnohľadom. (ESPN)

SEVILLA: LIVERPOOL: V hľadaní nového útočníka sa Liverpool FC pobral do zahraničia a jednou z jeho možností je hviezda Sevilly Carlos Bacca. Ten nastrieľal v Primera Division 20 gólov a ďalších 7 pridal v Európskej lige. (Telegraph)

DEPORTIVO: Ostrieľaný španielsky stopér Alberto Lopo zmenil svoje rozhodnutie opustiť La Coruñu. Vedenie tento verdikt prijalo veľmi ochotne a obe strany už sú dohodnuté na zmluve, ktorej trvanie skončí v lete 2017. (Transfermarktweb)

LAS PALMAS: Až včera sa skompletizoval zoznam nováčikov Primera Division. Tím z Kanárskych ostrovov si domov priviezol proti Zaragoze manko 1:3, no v odvete vyhral 2:0 a v sezóne 2015/16 bude patriť medzi 20 najlepších klubov Španielska.