Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)

utorok, 23. jún 2015 05:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA a ARSENAL: Brankár Petr Čech už sa dohodol s Arsenalom na podmienkach zmluvy. Kluby sa ešte ale musia dohodnúť na odstupnom, čo by sa malo stať v priebehu tohto týždňa (dailymail)

LIVERPOOL: Liverpool navýši svoju ponuku na 25-ročného stredopoliara Asiera Illarramendiho z Realu Madrid na 16 miliónov libier. (talksport)

MANCHESTER CITY a LIVERPOOL: Manchester City zvažuje, že za Raheema Sterlinga z Liverpoolu ponúkne neuveriteľných 50 miliónov libier. manchestereveningnews

LIVERPOOL: Anglický Liverpool okrem prípadnej kúpy Asiera Illarramendiho uvažuje aj o angažovaní Kolumbijčana Carlosa Baccu zo Sevilly a venezuelského útočníka José Salomón Rondóna z ruského Zenitu Petrohrad. (thisisanfield.com)

CHELSEA: Bertrand Traoré konečne získal pracovné povolenie a bude môcť obliekať dres The Blues. Ofenzívny univerzál s Chelsea podpísal profesionálny kontrakt už v januári 2014, no povolenie získal až teraz. Reprezentant Burkiny Faso posledných 18 mesiacov strávil na hosťovaní v holandskom Vitesse, kde gólovo žiaril. (theguardian)

TOTTENHAM: Roberto Soldado sa v Tottenhame nedokázal výraznejšie presadiť a po dvoch rokoch z Londýna odíde. 30-ročný španielsky útočník má namierené do Galatasarayu, ktorý však odmietol prestupovú čiastku 15 miliónov libier, ktorú Kohúti požadujú. (mirror)

STOKE CITY:Steven N'Zonzi by mohol po troch rokoch opustiť Stoke City. O 26-ročného francúzskeho stredopoliara sa zaujíma španielska Sevilla. Tá už anglickému celku predložila konkrétnu ponuku na prestup vo výške 3 miliónov libier, ktorú však anglický klub zmietol zo stola. (skysports.com)