Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)

utorok, 23. jún 2015 05:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Liverpool navýši svoju ponuku na 25-ročného stredopoliara Asiera Illarramendiho z Realu Madrid na 16 miliónov libier. (talksport)

ATLÉTICO MADRID: Chorvátsky útočník Mario Mandžukič úspešne absolvoval lekársku prehliadku v Turíne a na najbližšie štyri sezóny sa upísal Juventusu. Ten za neho Atléticu Madrid zaplatí približne 19 miliónov eur. (bbc)

SEVILLA: Anglický Liverpool okrem prípadnej kúpy Asiera Illarramendiho uvažuje aj o angažovaní 28-ročného Kolumbijčana Carlosa Baccu zo Sevilly, ktorý je však  Európe veľmi žiadaný. (thisisanfield.com)

SEVILLA: Steven N'Zonzi by mohol po troch rokoch opustiť Stoke City. O 26-ročného francúzskeho stredopoliara sa zaujíma španielska Sevilla. Tá už anglickému celku predložila konkrétnu ponuku na prestup vo výške 3 miliónov libier, ktorú však anglický klub zmietol zo stola. (skysports.com)

CELTA VIGO: Dánsky univerzál Daniel Wass prestupuje z francúzskeho Évian do Španielska. 26-ročný Dán sa na päť rokov upísal Celte Vigo. (sporten.tv2.dk)