Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)

streda, 24. jún 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Kostarický brankár Realu Madrid Keylor Navas si v priateľskom zápase so Španielskom obnovil zranenie achilovky a hovorilo sa o možnosti operácie. Zranenie ale nie je vážne a 28-ročný gólman operáciu podstúpiť nemusí. (football365)

ATLÉTICO MADRID:Jackson Martínez mal z Porta namierené do AC Miláno, ale nakoniec by mohol  zakotviť v Atléticu Madrid. Obe strany sú údajne už na transfere 28-ročného útočníka dohodnuté. (sport.ilmessaggero.it)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid má záujem o 27-ročného útočníka Javiera Hernándeza z Manchestru United, ktorý by mohol nahradiť odchádzajúceho Mária Mandzukica. (talksport.com)

ELCHE: Španielsky klub sa rozhodol bojovať proti administratívnemu zostupu z La Ligy. Elche bolo vyradené  vinou finančných problémov, keď neuhrádzala mzdy svojim hráčom a na nedoplatkoch na daniach dlhovalo osem miliónov eur. (football-espana)

RAYO: Nélson by sa z CF Belenenses Lissabon mohol sťahovať do Raya, ktoré o neho má záujem. 32-ročnému obrancovi v portugalskom klube končí zmluva a nedávno odmietol ponuku na jej predĺženie. (todomercadoweb)