Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)

štvrtok, 25. jún 2015 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ángel Fabián Di María by mohol prekvapivo opustiť Manchester United. Argentínskeho záložníka totiž údajne plánuje angažovať FC Barcelona, ktorá skúseným rodákom z Rosaria plánuje vystužiť svoju stredovú líniu. V prípade realizácie obchodu by sa Di Mariov prestup pravdepodobne uskutočnil až po budúcej sezóne, nakoľko Barcelona teraz nemôže registrovať nových hráčov pre trest od UEFA. (dailymail.co)

LIVERPOOL:Javi Manquillo pred rokom odišiel z Atlética Madrid na dvojročné hosťovanie do Liverpoolu, no tu sa mu veľmi nedarilo. 21-ročný španielsky obranca by preto mohol zmeniť dres. Hovorí sa o jeho presune do Portugalska, kde má údajne o jeho služby záujem Benfica. (talksport.com)

LIVERPOOL:Roberto Firmino podľa všetkého prestúpi z Hoffenheimu do Liverpoolu. Reds za 23-ročného brazílskeho stredopoliara zaplatia 29 miliónov libier a hráčovi ponúknu päťročný kontrakt. (bbc.com)

LIVERPOOL:Daniel Ward spojil svoju budúcnosť s Liverpoolom. 22-ročný waleský brankár sa dohodol na kontrakte až do roku 2020. (liverpoolfc.com)

ARSENAL: Kanonierom pravdepodobne nevyjde príchod útočníka Porta Jacksona Martineza. Kolumbijský útočník sa podľa všetkého už dohodol na štvorročnej zmluve s Atléticom Madrid. Definitívny prestup sa zrealizuje po skončení Copa América a transferová čiastka by sa mala pohybovať na úrovni 35 miliónov libier. (theguardian.com)

TOTTENHAM:DeAndre Yedlin v lete s najväčšou pravdepodobnosťou zmení dres. 21-ročný americký obranca s lotyšským pasom nedokázal výraznejšie presadiť v Tottenhame a kohúti sú pripravený ho pustiť na ročné hosťovanie. (www.football365.com)

EVERTON: Luke Garbutt spojí aj ďalšiu časť kariéry s Evertonom. 22-ročný anglický obranca by mal podpísať päťročný kontrakt. Obratom ale poputuje na hosťovanie do Bournemouthu. (givemesport.com)

WATFORD: 27-ročný srbský záložník narodený vo Švajčiarsku Zdravko Kuzmanović odchádza z Interu Miláno. Na spadnutie je jeho prestup do Watfordu, ktorý by mal do Talianska poslať približne 4,5 milióna eur. (gazzetta.it)