Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.)

štvrtok, 25. jún 2015 06:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Ángel Fabián Di María by mohol prekvapivo opustiť Manchester United. Argentínskeho záložníka totiž údajne plánuje angažovať FC Barcelona, ktorá skúseným rodákom z Rosaria plánuje vystužiť svoju stredovú líniu. V prípade realizácie obchodu by sa Di Mariov prestup pravdepodobne uskutočnil až po budúcej sezóne, nakoľko Barcelona teraz nemôže registrovať nových hráčov pre trest od UEFA. (dailymail.co)

FC BARCELONA: Brankár Claudio Bravo zažaloval svoj bývalý klub Real Sociedad o 1,3 milióna eur. Právnici 32-ročného čilského gólmana argumentujú tým, že brankár má svoj nárok na desaťpercentný podiel z prestupovej sumy zakotvený v zmluve. Je pravdepodobné, že celá kauza sa vyrieši mimosúdne. (espnfc.com)

ATLÉTCIO MADRID: Arsenalu Londýn pravdepodobne nevyjde príchod útočníka Porta Jacksona Martineza. Kolumbijský útočník sa podľa všetkého už dohodol na štvorročnej zmluve s Atléticom Madrid. Definitívny prestup sa zrealizuje po skončení Copa América a transferová čiastka by sa mala pohybovať na úrovni 35 miliónov libier. (theguardian.com)

ATLÉTCIO MADRID: Javi Manquillo pred rokom odišiel z Atlética Madrid na dvojročné hosťovanie do Liverpoolu, no tu sa mu veľmi nedarilo. 21-ročný španielsky obranca by preto mohol zmeniť dres. Hovorí sa o jeho presune do Portugalska, kde má údajne o jeho služby záujem Benfica. (talksport.com)

VALENCIA: Zakaria Bakkali by sa mal stať novou posilou Valencie. 19-ročný belgický krídelník s marockými koreňmi by mal opustiť PSV Eindhoven, kde mu zmluva končí 30. júna. (insidespanishfootball.com)

ELCHE: Elche, ktoré bolo z finančných dôvodov vyradené zo španielskej najvyššej súťaže sa dohodlo na rozviazaní zmluvy s trénerom Franciscom EscribáromSegurom. V Španielsku sa špekuluje, že jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Getafe. (sport-english.com)