Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.6.)

piatok, 26. jún 2015 06:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid odmietol ponuku Manchestru United vo výške 32 miliónov libier za obrancu Sergia Ramosa. Anglický veľkoklub zvažuje navýšenie svojej ponuky na získanie 29-ročnej už legendy španielskeho klubu.  (telegraph.co.uk)

REAL MADRID: Manchester United predá brankára Davida De Geu do Realu Madrid iba v takom prípade, že španielsky celok zaplatí rekordnú prestupovú čiastku za gólmana. Prestupový rekord zatiaľ drží Gianluigi Buffon, ktorý za 32,6 milióna libier prestúpil v roku 2001 z Parmy do Juventusu. (manchestereveningnews.co.uk)

REAL MADRID a VALENCIA: Ak Real Madrid „pustí“ Sergia  Ramosa má za neho už vyhliadnutú náhradu. Tou je 27-ročný rodák z Bueno Aires Nicolas Otamendi z Valencie. (ibtimes.co.uk)

FC BARCELONA: Liverpool je stále pripravený získať útočníka Pedra z Barcelony, ktorý by mal v lete z Katalánska odísť. Prestupová čiastka za španielskeho útočníka sa pohybuje na úrovni 18 miliónov libier. (metro)

FC BARCELONA: Kladivári z anglického West Hamu sú údajne blízko k uzavretiu prestupu stredopoliara Alexa Songa z Barcelony, ktorý na Ostrovoch minulú sezónu hosťoval. 27-ročnému kamerunskému stredopoliarovi končí v Barcelone kontrakt 30. júna a jeho prestup by mohol byť teda úplne zdarma. (express.co.uk)

SEVILLA: Sevilla vraj ešte nedostala od Liverpoolu ani iného klubu konkrétnu ponuku na útočníka Carlosa Baccu a preto stále verí, že si hráča udrží. (skysports.com)