Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.)

sobota, 27. jún 2015 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: 22-ročný argentínsky záložník Matías Kranevitter je naďalej v hľadáčiku Atlética Madrid a to pracuje na jeho prestupe z River Plate. Madridský klub plánuje po jeho angažovaní, že hráč zostane ešte na polročné hosťovanie v Argentíne (marca.com)

SEVILLA: Ukrajinský krídelník Yevhen Konoplyanka by mal budúci týždeň odletieť z Ukrajiny do Londýna na rokovania o jeho možnom prestupe do Tottenhamu. O 25-ročného záložníka Dnipra Dnipropetrovsk sa zaujímala aj Sevilla avšak samotný hráč preferoval prestup do Premier League. (express.co.uk)

SEVILLA: Obranca Cicinho a útočníci Baba Diawara a Manu Del Moral už nebudú hrať za Sevillu. Všetci traja v uplynulom roku hosťovali v iných španielskych kluboch a nefigurujú v plánoch Sevilly ani pre sezónu 2015/2016. (transfermarkt.co.uk)

MÁLAGA: Nordin Amrabat v poslednej sezóne hosťoval z tureckého Galatasaraya v Málage. Tá sa rozhodla 28-ročného marockého záložníka vykúpiť. Prestup by mal činiť 3,5 milióna eur , pričom do Istanbulu zatiaľ dorazilo 1,7 milióna, čo predstavuje prvú splátku. (insidespanishfootball.com)

GETAFE: Getafe získalo obrancu Juan Torres Ruiza známeho ako Cala. Ten strávil posledný polrok v Granade a so svojím novým zamestnávateľom sa 25-ročný Španiel dohodol na dvojročnej spolupráci. (granadacf.ideal.es)

BETIS SEVILLA: Španielsku ligu si možno vyskúša Germán Pezzelli. Záujem o obrancu argentínskeho River Plate má Betis, ktorý ponúka dva milióny eur. (eurosport)