Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)

nedeľa, 28. jún 2015 06:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Kanonier FC Porto Jackson Martínez oficiálne prestupuje do Atlética Madrid. Transfer v priebehu týždňa potvrdil agent a teraz aj samotný 28-ročný Kolumbijčan. Hráč prezradil aj dĺžku kontraktu, ktorá by mala byť 4 roky. (bbc.com)

SEVILLA: V Španielsku sa udial veľký prestup. Zo Sevilly do AC Miláno prestupuje kolumbijsky útočník Carlos Bacca, ktorý by mal na San Sire podpísať kontrakt do roku 2019. (dailymail.co.uk)

FC BARCELONA: Martín Montoya v Barcelone nedostáva toľko príležitostí ako by chcel a už čoskoro katalánsky klub opustí. Španielsky obranca má namierené do Interu Miláno, pričom kluby sú už údajne dohodnuté na dvojročnom hosťovaní za 1,5 milióna eur s opciou na prestup za šesť miliónov. (sport.es)

SEVILLA a DEPORTIVO: Alejandro Arribas uspel s požiadavkou o ukončení zmluvy v Seville, kde nedostával veľa priestoru. 26-ročný obranca zostáva v La Lige, pretože zadarmo zamieri do Deportiva La Coruňa. (fichajes.com)

REAL SOCIEDAD: Gorka Elustondo už nebude hrať za Real Sociedad. 28-ročný záložník mal pôvodne predĺžiť končiacu zmluvu, nakoniec ale všetko dopadlo inak a z klubu odchádza ako voľný hráč. (transfermarketweb)

GRANADA: José Ramón Sandoval zostáva trénerom Granady. 47-ročný kouč, mal zmluvu len do konca sezóny, no teraz podpísal ročné predĺženie kontraktu. (granadacf.ideal.es)