Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.)

pondelok, 29. jún 2015 06:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Osud Ikera Casillasa na San Bernabeu sa zdá byť spečatený. Podľa všetkého sa legenda klubu bude musieť  zmieriť z odchodom z Realu. Jeho miesto by mal zaujať David de Gea z Manchestru United. Ak by sa aj tento prestup nezrealizoval, tak kráľovsky klub je pripravený angažovať 23-ročného Bernda Lena z Bayeru Leverkusen. (managingmadrid.com)

REAL MADRID: Liverpool FC aj naďalej usiluje o Asier Illarramendiho. Na 25-ročného španielskeho stredopoliara Realu Madrid údajne podali The Reds oficiálnu ponuku vo výške 15 miliónov libier. (mirror.co.uk)

REAL MADRID: Vedenie Realu Madrid sa údajne nechalo počuť, že ak chce Manchester United získať Sergia Ramosa, bude musieť zaplatiť minimálne 63 miliónov libier. (footballfancast.com)

VALENCIA: 38-ročný Phil Neville bude zastávať úlohu asistenta trénera vo Valencii. Bývalý dlhoročný obranca Manchestru United bude pomáhať koučovi Nunovi. (bbc.com)

REAL SOCIEDAD: Alfred Finnbogason je na odchode z Realu Sociedad. 26-ročnému islandskému útočníkovi sa v klube v poslednej sezóne veľmi nedarilo a podľa španielskych médií je na spadnutie jeho ročné hosťovanie v PAOK Solún.(football-espana.net)