Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.)

pondelok, 6. júl 2015 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Sezóna 2014/15 dopriala Pedrovi šesť gólov v 35 dueloch, ale vysoká konkurencia v ofenzíve môže viesť k jeho odchodu. V tlači ožívajú rečí o tom, že zamieri do Liverpoolu alebo Arsenalu. (Team Talk)

BARCELONA: Ročník snov prežil brankár Claudio Bravo. Po letnom príchode do Barçy získal treble a uspel aj vo farbách Čile na Copa América. Na juhoamerickom turnaji bol, dokonca, vyhlásený za najlšpieho gólmana. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Z belgického Anderlechtu by mal čoskoro pricestovať 20-ročný obranca Chancel Mbemba Mangulu. Mladík sa zatiaľ o tejto možnosti vyjadruje veľmi nejasne a všetko necháva na agenta. (Football-España)

SEVILLA: V hre o Edina Džeka z Manchestru City je od včera ďalší veľký klub. Aj Los Rojiblancos sú ochotní zaplatiť 15 miliónov eur, pričom náhradu za Carlosa Baccu potrebujú ako soľ. (insidespanishfootball)

VALENCIA: Odchod z PSV hlási belgický krídelník Zakaria Bakkali a jeho najbližšou zastávkou sa stane Valencia. Novšie správy hovoria, že už je na Pyrenejskom polostrove a čoskoro sa ako voľný hráč dohodne na zmluve. (Goal)

VILLARREAL: Šiesty tím minulej sezóny stanovil jednu zo svojich priorít v podobe udržania Denisa Čeryševa. Ruský krídelník len hosťoval z Realu Madrid, takže je najvyšší čas rozbehnúť vyjednávanie. (mercafutbol)

REAL SOCIEDAD: Oficiálne potvrdené bolo ďalšie hosťovanie brankára Géronima Rulliho. Argentínčan je len požičaný z uruguajského Deportiva Maldonado a Španieli vybavili ďalší rok. (klubový web)

MÁLAGA: Keď útočníkovi Davidovi Barralovi vypršala zmluva s Levante, všetko nasvedčovalo tomu, že sa presunie k Los Boquerones. Do hry však vstúpili Arabi a 32-ročný odchovanec Realu Madrid posilní El Dhafru zo Spojených arabských emirátov. (Marca)

CELTA VIGO: Španiel Nolito, ktorý prišiel v roku 2013 z Benficy, už stopercentne patrí Celte. Klub doplatil zvyšných 35 percent práv, vďaka čomu s ním môže voľne nakladať. (Football-España)