Main Content

Ronaldo našiel stratený mobil. Patril krásnej blondínke, ktorú pozval na večeru

utorok, 7. júl 2015 12:31 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo našiel stratený mobil. Patril krásnej blondínke, ktorú pozval na večeru
Ronaldo našiel stratený mobil. Patril krásnej blondínke, ktorú pozval na večeru | zdroj: © TASR

Ťažko uveriteľná vec, ktorá pripomína skôr úvodné minúty tuctového romantického filmu, postretla Cristiana Ronalda počas dovolenky v meste hriechov Las Vegas.

Príbeh sa stal medializovaný po tom ako sympatická Austin Milan zverejnila na svojom Instagrame fotografiu s Cristianom Ronaldom, pod ktorú napísala: ,,Zlé správy! Pred dvoma dňami som stratila mobil. Dobré správy sú, že ho našiel Cristiano Ronaldo. Ešte lepšie správy sú, že nás pozval včera na večeru!“

Bad news is I lost my phone two days ago. Good news is Cristiano Ronaldo found it. Better news is he took us to dinner last night.

Fotka zveřejněná uživatelem Austin Woolstenhulme (@austinmilan),

Hoci je ťažko uveriteľné, že mobil tejto peknej blondínky niekde ležal dva dni bez povšimnutia ostatných ľudí a potom ho zázračne našiel práve Cristiano Ronaldo, jej spoločné fotografie s hviezdou Realu Madrid a jej ďalšou kamarátkou nasvedčujú, že Austin Milan možno naozaj hovorí pravdu.

Informáciu priniesol portál 101greatgoals.com, ktorý na konci článku dodáva, že Ronaldo je aktuálne nezadaný po tom ako sa v úvode roka rozišiel s dlhoročnom priateľkou Irynou Shayk.