Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)

streda, 8. júl 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet si pomaly ujasňuje defenzívnych hráčov, s ktorými počíta. Predĺženie zmluvy sa zatiaľ týka Daniho Carvajala a Marcela. Španiel sa zaviaže do leta 2020, jeho brazílsky spoluhráč možno ešte o rok dlhšie. (Express)

REAL MADRID: Manchester United sa začína o Davidovi De Geovi vyjadrovať v číslach. Španielsky brankár by mal byť drahší ako 53-miliónový Gianluigi Buffon pri prestupe z Parmy do Juventusu. Existuje však aj možnosť, že sa klub uspokojí s 35 miliónmi eur a právami na Sergia Ramosa. (AS)

ATLÉTICO MADRID: 20-ročný záložník Sekou Keita z Guinei stihol zaknihovať len jeden štart za Los Colchoneros a od budúcej sezóny bude hosťovať vo francúzskom Éviane. (lequipe)

ATLÉTICO MADRID: Tuniský stopér Aymen Abdennour zrejme opustí Monako a veľa sa píše o jeho prestupe do Talianska, Anglicka alebo Španielska. V Primera Division má veľký záujem Atlético. (Express)

SEVILLA: Oficiálne zdroje už predstavili Adila Ramiho ako novú posilu Los Rojiblancos. Tento stopér v minulosti pôsobil v Lille, Valencii a naposledy obliekal dres AC Milána. Práve odtiaľ prestúpil a taliansky klub dostane 3,5 milióna eur. (ESPN)

MÁLAGA: 96 štartov má vo farbách Málagy stopér Sergio Sánchez, ale na stovku si ešte bude musieť počkať. Najbližšiu sezónu totiž odohrá na hosťovaní v gréckom Panathinaikose, kde už absolvoval zdravotnú prehliadku a bol predstavený fanúšikom. (mundodeportivo)

MÁLAGA: Problémov s bedrami sa nevie zbaviť defenzívny záložník Ignácio Camacho, ktorý sa v pomerne krátkom čase pripravuje už na druhú operáciu. Jasné tak je, že vynechá úvodné kolá sezóny 2015/16. (klubový web)

CELTA VIGO: Do leta 2019 ostáva so svojím súčasným tímom krídelník Fabián Orellana. V mužstve sa celkom zabýval, pretože už teraz ide o jeho najdlhšie trvajúci angažmán spomedzi doteraz absolvovaných pôsobení v elitných súťažiach. (insidespanishfootball)

RAYO VALLECANO: Defenzívny stredopoliar José Antonio Dorado sa nedohodol na podmienkach ďalšej spolupráce s Villarrealom, no nové pôsobisko si dlho hľadať nemusel. Celkom rýchlo prišla jasná a konkrétna ponuka z Vallecana. (Transfermarkt)

RAYO VALLECANO: Ponuku na predĺženie zmluvy prijal Nacho Martínez. Obranca, ktorý odohral za tento klub už vyše 50 zápasov, podpísal spoluprácu na ďalšie dva roky. (Marca)