Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.)

štvrtok, 9. júl 2015 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Raheem Sterling odmieta vycestovať na turné do Ázie a Austrálie s jeho súčasným zamestnávateľom Liverpool FC. Mladý krídelník, takto reaguje na to, že mu opakovane nebol povolený prestup do Manchestru City. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Matteo Darmian sa dostal do hľadáčika Manchestru United a vedenie talianskeho Torino FC  posledných správ súhlasilo s ponukou na prestup. Cena za prestup 25-ročného obrancu má činiť 18 miliónov eur, no ďalšie dva milióny môže Turín získať vďaka bonusom. (bleacherreport.com)

CRYSTAL PALACE: Yohan Cabaye odíde z PSG  a zamieri na Britské ostrovy. V Anglicku sa má stať rekordnou posilou Crystal Palace. Kluby sa už údajne dohodli na prestupe a londýnsky celok má zaplatiť desať miliónov libier. (bbc.com)

ASTON VILLA: Shay Given v priebehu minulej sezóny hosťoval z Aston Villy v Middlesbrough a do tohto klubu sa možno vráti aj v nadchádzajúcej sezóne. Klub z Birminghamu totiž plánuje ukončiť so skúseným írskym brankárom zmluvu a preto bude k dispozícii na prestupovom trhu. (telegraph.co.uk)

STOKE CITY: Španielska Sevilla v uplynulých dňoch rokovala so Stoke City o príchode francúzskeho stredopoliara Stevena N'Zonziho a podľa posledných správ sa s anglickým klubom dokázala dohodnúť na odstupnom. To má činiť 7 miliónov libier (mirror.co.uk)

STOKE CITY: Bojan Krkić sa vracia do tréningového procesu. Zo svojim Stoke City dokonca odcestuje na turné do Singapuru, kde už bude naplno trénovať. 24-ročný Španiel si v januári vážne poranil koleno a od tej doby nehral. (espnfc.com)

LEICESTER: Skúsený 68-ročný holandský tréner Guus Hiddink podľa niektorých médií odmietol možnosť stať sa novým manažérom anglického Leicesteru. V tomto klube nedávno skončil Nigel Pearson a vedenie hľadá za neho adekvátnu náhradu. (leicestermercury.co.uk)

SWANSEA: Jonjo Shelvey bude aj naďalej hrávať za Swansea City. 23-ročný anglický stredopoliar s waleským celkom predĺžil zmluvu do roku 2019. (transfermarkt.co.uk)