Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)

štvrtok, 9. júl 2015 06:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Španielsky veľkoklub Real Madrid má v najbližších hodinách oficiálne potvrdiť odchod Ikera Casillasa po tom, čo sa dohodol s Portom na jeho prestupe. V piatok by sa mal konať rozlúčkový ceremoniál na počesť tejto legendy madridského klubu. (dailymail.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Faouzi Ghoulam možno už odohral svoj posledný zápas za Neapol, pretože o alžírskeho obrancu sa zaujíma Atlético Madrid, ktoré údajne už podalo aj ponuku. (insidespanishfootball.com)

SEVILLA: Španielska Sevilla v uplynulých dňoch rokovala so Stoke City o príchode francúzskeho stredopoliara Stevena N'Zonziho a podľa posledných správ sa s anglickým klubom dokázala dohodnúť na odstupnom. To má činiť 7 miliónov libier (mirror.co.uk)

MÁLAGA: Ignacio Camacho má za sebou druhú úspešnú operáciu bedrového kĺbu. Stredopoliar Málagy má zdravotné problémy už od začiatku roka. V tejto chvíli je jasné, že nestihne začiatok novej sezóy. (malagacf.com)

BETIS SEVILLA: Brazílsky krídelník Petros opúšťa Corinthians a prichádza do Európy. 26-ročný futbalista sa stal novou posilou Betisu. (sevilla.abc.es)

LEVANTE:Nabil Ghilas opustí Porto a namieri si to do Španielska, kde si jeho príchod vypýtal kouč Levante Lucas Alcaraz. Všetko by sa oficiálne malo potvrdiť v najbližších hodinách. (levante-emv.com)