Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)

piatok, 10. júl 2015 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 23-ročný pravý obranca brazílskej reprezentácie Danilo bol oficiálne predstavený ako nová posila Bieleho baletu. V Madride bude rodák z brazílskeho Bicasu obliekať dres s číslom 23. (mirror.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid podniklo kroky potrebné k angažovaniu Aymen Abdennoura. Španielsky klub poslal ponuku za stopéra AS Monaco vo výške 16 miliónov eur. (insidespanishfootball.com)

SEVILLA:Diogo Figueiras odchádza zo Sevilly a tohtoročnú sezónu strávi na hosťovaní v Janove. Taliansky klub si zabezpečil na 24-ročného portugalského obrancu aj opciu. (desporto.sapo.pt)

VILLARREAL: Mariano Barbosa sa pred nedávnom rozlúčil s kariérov v Seville, no dlho bez angažmánu nezostal. 30-ročný argentínsky brankár sa na dva roky upísal konkurenčnému Villarrealu. (marca.com)

REAL SOCIEDAD: Srdjan Babić odchádza zo srbskej Vojvodiny Novi Sad a sťahuje sa do španielskej ligy. 19-ročný srbský obranca prestúpil do Realu Sociedad. (real-sociedad.diariovasco.com)

EIBAR: Keko v minulej sezóne hrával druhú ligu za Albacete. Avšak v tej nastávajúcej už bude behať po prvoligových trávnikoch. 23-ročný rodák z Madridu totiž prestúpil do Eibaru. (marca.com)