Main Content

Gáborík reagoval na Golonku: Daj slovenskému hokeju pokoj!

piatok, 10. júl 2015 11:40 | Autor: Martin Gregor

Gáborík reagoval na Golonku: Daj slovenskému hokeju pokoj!
Gáborík reagoval na Golonku: Daj slovenskému hokeju pokoj! | zdroj: © TASR

Slová Jozefa Golonku poriadne podráždili nejedného slovenského hokejistu. Legenda československého hokeja vyhlásila, že hráči sa maju sami zložiť na milióny eur a potom môžu viesť slovenský hokej.

,,Títo chlapci, ktorí si myslia, že niekto im dá peniaze zadarmo, nech sa preberú. Keď sú tak tieto esá silné, tak nech sa zložia a nech dajú dokopy 5-8 miliónov a nech vedú hokej. Jeden žije v Amerike jeho syn ani nevie "vyprávať" po slovensky. Druhý žije v Amerike a chcel by sem chodiť hrávať golf," povedal Golonka v rozhovore pre internetovú televíziu Tivi. Celé video si pozrite tu.

Ku Golonkovému vyhláseniu sme sa vyjadrili aj my. Náš komentár si môžete prečítať tu >>>

Marián Gáborík, ktorý v minulosti postavil v Trenčíne štadión, sa vyjadril ku Golonkovemu názoru prostredníctvom svojej oficiálnej facebook stránky.,,Jožko, zdrž sa prosím Ťa týchto komentov a venuj sa svojim veciam a daj slovenskému hokeju pokoj! Ty si uvedomuješ koľko naši chalani investovali do slovenského hokeja a to nielen peňazí????"

Jozko,zdrz sa prosim Ta tychto komentov a venuj sa svojim veciam a daj slovenskemu hokeju pokoj! Ty si uvedomujes,kolko...

Posted by Marián Gáborík Fan Page on 8. červenec 2015