Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)

sobota, 11. júl 2015 06:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Slovenský obranca Martin Škrtel mal s The Reds kontrakt len do konca nadchádzajúceho ročníka, no včera sa skúsený stopér s anglickým klubom dohodol na predĺžení zmluvy. (bbc.com)

LIVERPOOL: Liverpool vymenoval ako nového kapitána 25-ročného záložníka Jordana Hendersona.(espnfc.com)

CHELSEA a STOKE CITY: 28-ročný brankár Stoke City Asmir Begovic prestúpi za osem miliónov libier do Chelsea. (theguardian.com)

CHELSEA: John Obi Mikel sa podľa všetkého blíži k odchodu z Chelsea. 28-ročný nigérijský stredopoliar jedná o prestupe do Fenerbahçe. (standard.co.uk)

MANCHESTER UNITED: O 27-ročného mexického útočníka Javiera Hernándeza známeho ako Chicharito sa okrem iného začína aktívnejšie zaujímať španielska Sevilla. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER CITY a ASTON VILLA: Stredopoliar Fabian Delph prestúpi z Aston Villy do Manchestru City. Transfer by mal byť dokončený už dnes, kedy anglického reprezentanta čaká zdravotná prehliadka. (bbc.com)

STOKE CITY: Emmanuel Badu má namierené z talianskeho Udinese do Stoke City. Oba kluby sa dohodli na prestupe 24-ročného ghanského stredopoliara za 6,5 milióna eur. (stokesentinel.co.uk)

NEWCASTLE: Prvú letnú posilu ohlásil Newcastle United. Tou sa zrejme stane holandský záložník s koreňmi na Suriname Georginio Wijnaldum z PSV Eindhoven. (bbc.com)