Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)

nedeľa, 12. júl 2015 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Včera sa uvaril jeden z najväčších prestupov tohto leta. Manchester United sa s Bayernom Mníchov dohodol na prestupe 30-ročného záložníka Bastiana Schweinsteigera. Ten opúšťa bavorský klub po dlhých 17 rokoch.

MANCHESTER UNITED: Holandský útočník Robin van Persie prestúpi do Turecka z Manchestru United a dnes odcestuje do Istanbulu, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke. (90min.com)

ARSENAL: Brankár David Ospina cíti, že s príchodom Petra Čecha do Arsenalu klesli jeho šance na post jednotky. Preto je tento 26-ročný Kolumbijčan pripravený odísť do Evertonu. (liverpoolecho.co.uk)

CHELSEA a CRYSTAL PALACE: 28-ročný francúzsky útočník  Loïc Rémy by mohol zmeniť adresu iba v rámci Londýna, pretože sa o neho zaujíma Crystal Palace. (mirror.co.uk)

LIVERPOOL: Liverpool sa budúcu sezónu zaobíde bez Jordana Williamsa. 19-ročný Walešan bude hosťovať v treťoligovom anglickom Swindon Town. (liverpoolecho.co.uk)

STOKE CITY: Xherdan Shaqiri mal podľa Daily Telegraph namierené z Interu Miláno do Stoke City, pričom za 23-ročného švajčiarskeho reprezentanta malo Stoke zaplatiť 12 miliónov libier. Švajčiarskému futbalistovi sa ale do Stoke nechcelo sťahovať a preto Potters od rokovaní ustúpili. (telegraph.co.uk)

WATFORD: Valon Behrami je na odchode z Hamburgu a jeho novým pôsobiskom by mohol byť Watford. Nováčik Premier League získal 30-ročného švajčiarskeho stredopoliara narodeného v Kosove za 3 milióny libier. (bbc.com)