Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)

nedeľa, 12. júl 2015 06:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Fábio Coentrão podľa predbežných správ príde o značnú časť letnej prípravy. 27-ročný portugalský obranca Realu Madrid má problémy so stehenným svalom a mimo hry má byť jeden mesiac. (goal.com)

REAL MADRID a ESPANYOL:Kiko Casilla zostáva hráčom Espanyol. O španielskeho brankára sa zaujíma Real Madrid a do Barcelony už dorazila aj prvá ponuka na prestup, ktorú katalánsky klub však odmietol. (bleacherreport.com)

SEVILLA: Sevilla by ešte dneška mala predstaviť svoju ďalšiu letnú posilu. Stane sa ňou 25-ročný útočník Ciro Immobile z Borussie Dortmund. Rokovania o jeho prestupe za 13,5 milióna eur sú už v záverečnej fáze (bild.de)

MÁLAGA:Adnane Tighadouini definitívne prestúpil z holandskej Bredy do Málagy. Prestupová čiastka za 22-ročného krídelníka je na úrovni 800-tisíc eur. (lequipe.fr)

BETIS: Germán Pezzelli sa sťahuje do Európy a od budúcej sezóny bude obliekať dres Betisu Sevilla. 24-ročný argentínsky stopér prestúpil za viac ako 2 milióny eur z River Plate a so svojím novým zamestnávateľom sa dohodol na päťročnom kontrakte. (canchallena.lanacion.com)

REAL SOCIEDAD: O príchode dvoch letných posíl jedná Real Sociedad. Klub z Baskicka sa zaujíma o 20-ročného portugalského útočníka s koreňmi v Afrike Bruma z Galatasarayu Istanbul a 22-ročného mexického obrancu FC Porto Diega Reyesa.(espndeportes.espn.go.com)