Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)

utorok, 14. júl 2015 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a SOUTHAMPTON: 25-ročný Morgan Schneiderlin v najbližších hodinách opustí Southampton. Francúzsky stredopoliar má namierené do Manchestru United a pred sebou má už len zdravotnú prehliadku. (bbc.com)

MANCHESTER UNITED:Bastian Schweinsteiger sa včera stal oficiálne novou posilou Manchestru United, s ktorým podpísal trojročný kontrakt. (manutd.com)

MANCHESTER CITY: 20-ročný Belgičan Jason Denayer bude aj naďalej obliekať dres Manchestru City. To s mladým obrancom podpísalo nový päťročný kontrakt. (manchestereveningnews.co.uk)

CHELSEA: John ObiMikel sa nestane novou letnou posilou Fenerbahçe. Turecký klub o príchode 28-ročného nigérijského stredopoliara rokoval s Chelsea, no nakoniec o transfer stratil záujem po tom, čo hráč požadoval vysoký ročný plat – malo ísť až o päť miliónov eur. (bbc.com)

TOTTENHAM a WATFORD: Francúzsky stredopoliar Benjamin Stambouli má namierené z Tottenhamu do Watfordu. V priebehu tohto týždňa by mal byť dotiahnutý prestup tohto 24-ročného rodáka z Marseille za štyri milióny libier. (mirror.co.uk)

NORWICH: Joaquín Larrivey zostáva hráčom Celty Vigo. O 30-ročného argentínskeho útočníka sa zaujímal nováčik anglickej Premier League Norwich. Oba kluby sa už dohodli aj na odstupnom vo výške dva milióny eur, ale Norwich následne neočakávane zmenil názor a od transferu odstúpil. (edp24.co.uk)

SUNDERLAND: Vedenie Sunderlandu začalo vyjednávať o prestupe 27-ročného Holanďana so surinamským pasom Jeremaina Lensa. Holandský útočník patrí Dynamu Kyjev, no s veľkou pravdepodobnosťou sa bude sťahovať na Britské ostrovy. (chroniclelive.co.uk)

BOURNEMOUTH: 20-ročný Filippo Costa odchádza z talianskeho Chieva do anglickej Premier League. Taliansky obranca prichádza na ročné hosťovanie do Bournemouthu. (skysports.com)