Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)

streda, 15. júl 2015 05:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Prezident kráľovského Realu Madrid Florentino Perez sa nechal počuť, že skúsený obranca a zároveň už aj legenda klubu Sergio Ramos do Manchestru United odísť nemôže. (managingmadrid.com)

MANCHESTER UNITED: Vedenie Fenerbahçe včera oficiálne potvrdilo, že jeho novou posilou sa stal Robin van Persie. 31-ročný holandský útočník prichádza na prestup z Manchestru United, pričom prestupová čiastka sa pohybuje na úrovni 4,7 milióna eur. (goal.com)

MANCHESTER UNITED: Prípadný odchod brankára Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid sa odkladá. 24-ročný rodák z Madridu totiž odletel s Manchestrom United na turné do USA. (prosoccertalk)

MANCHESTER CITY: Raheem Sterling už môže v pokoji prestúpiť z Liverpoolu do Manchestru City, pretože dnes úspešne prešiel zdravotnou prehliadkou. City za mladého futbalistu zaplatí 45 miliónov libier a ďalšie štyri milióny môžu do Liverpoolu prísť v závislosti na ďalších bonusoch. (manchestereveningnews.co.uk)

SOUTHAMPTON: Hráči Feyenoordu Rotterdam sú vo futbalovej Európe toto leto žiadaní a jedným z nich je Jordy Clasie. O 24-ročného záložníka narodeného v Haarleme sa zaujíma Southampton, ktorý už ponúkol desať miliónov libier. Feyenoord túto sumu odmietol, pretože požaduje o tri milióny libier viac. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Scott Dann bude aj naďalej pôsobiť v Crystal Palace. Londýnsky klub sa svojím 28-ročným obrancom uzavrel nový kontrakt, ktorý vyprší v júni 2020. (bbc.com)

SWANSEA: 29-ročný ofenzívny stredopoliar Miguel Pérez Cuesta známy ako Michu zrejme ukončí svoje angažmán vo Swansea a vráti sa do španielskeho Raya Vallecano. (express.co.uk)

NORWICH CITY: Remi Matthews bude aj v ďalších rokoch kmeňovým hráčom Norwichu. Nováčik Premier League s 21-ročným brankárom predĺžil zmluvu do júna 2017. (bbc.com)