Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (15.7.)

streda, 15. júl 2015 08:23 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (15.7.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

BUFFALO: Nová tvár v tíme Buffala Sabres, Ryan O’Reilly, ktorý podpísal s vedením „šablí“ najlukratívnejší kontrakt v histórii klubu na sedem rokov v hodnote 52,5 miliónov amerických dolárov, má problémy. Bývalý hráč Colorada Avalanche opitý narazil svojím autom do budovy reštaurácie Tim Hortons a z miesta incidentu ušiel. O pár hodín na to ho polícia zatkla, pojednávanie je naplánované na 20. augusta.

NEW JERSEY: Obranca Eric Gelinas sa vyhol arbitrážnemu konaniu, keď sa s New Jersey Devils dohodol na dvojročnom predĺžení zmluvy v hodnote 3,15 miliónov USD.

RANGERS: Vedenie New Yorku Rangers podpísalo kontrakt s Emersonom Etemom, ktorý na Manhattan prišiel počas leta z Anaheimu Ducks. 23-ročný krídelník podpísal s „jazdcami“ ročný kontrakt s honorárom vo výške 850 000 USD.

KHL

SLOVAN: Staronovou posilou HC Slovan Bratislava sa stal mladý obranca Lukáš Kozák, ktorý dres „belasých“ v minulosti už obliekal. Martinský rodák sa na novú sezónu pripravoval v predprípravnom kempe New Yorku Rangers.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

SKALICA: Novým trénerom tímu HK 36 Skalica bude v novej sezóne český kouč Martin Stloukal, ktorému bude pri kormidlovaní Záhorákov asistovať Michal Ružička.