Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)

nedeľa, 19. júl 2015 10:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Klub má za sebou veľmi dôležitý deň – voľby prezidenta. Post si na ďalších šesť rokov uhájil Josep Maria Bartomeu. Získal 54,63% hlasov a bezpečne pokoril druhého Joana Laportu. (BBC)

BARCELONA: O krídelníka Pedra je v Premier League veľký záujem a do zástupu tímov sa zaradil aj Manchester United. Ten už, údajne, prichystal čiastku 22 miliónv libier. (Guardian)

REAL MADRID: Nový tréner Rafael Benitez začal svoje pôsobenie v Madride prehrou s AS Rím. Napriek tomu videl v zápase viaceré pozitíva v útoku aj v obrane a potrebuje „5 dní a zopár zlepšení“, kým klub dostane do ideálneho stavu pred novou sezónou. (Football-España)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo je podľa Rafaela Beniteza výnimočný hráč a v najbližších týždňoch bude mať medzi hráčmi výnimočné miesto poradcu. Od úvodného stretnutia si vraj výborne sadli a začali si vymieňať nápady. (Mirror)

VALENCIA: Mužstvo je pod drobnohľadom novinárov pre situáciu Nicolasa Otamendiho a možný príchod brankára Victora Valdesa. Tréner Nuno Santo zatiaľ rozpráva veľmi opatrne: „V tlači sme spájaní s viacerými menami, ale mnohé z nich sú nepravdivé. O hráčoch sa rozhodujeme len vtedy, keď cítime, že je to správny čas.“ (Football-Espana)

MÁLAGA: Po neúspešnom výlete do anglického Derby County pôjde Raúl Albentosa naspäť do Španielska. Los Boquerones plánujú 26-ročného stopéra priviesť na hosťovanie. (Skysports)

LAS PALMAS: Trvalé usadenie sa na Kanárskych ostrovoch hlási 25-ročný Jonathan Viera. Tento záložník za posledné obdobie hrával vo Valencii, Standarde Liége a začiatkom tohto roka hosťoval v Las Palmase. (mundodeportivo)